Fisk och skaldjur blir alltmer populärt över hela världen som ett nyttigt alternativ till kött.
Färsk fisk och skaldjur kräver dock särskild hantering. De förlorar snabbt sin ursprungliga kvalitet på grund av hög vattenaktivitet, neutralt pH (idealiskt för mikroorganismer) och enzymer som på kort tid försämrar både smak och lukt. Nedbrytningen av proteiner av mikroorganismer bildar snabbt obehagliga lukter.
AGA har utvecklat ett brett utbud av lösningar som bibehåller säkerhets- och kvalitetsnivån i hela fisk- och skaldjurskedjan - från fiskodling till matbordet.
Fiskodlingstekniker och metoder hjälper dig att uppnå idealisk vattenkvalitet och berikade syrenivåer
Transportkylning för att bibehålla produktkvaliteten i hela distributionskedjan
Kryogen kylning/ frysning lösningar för att kontrollera bearbetningstemperaturerna vid anläggningen
Förpackning med modifierad atmosfär (MAP) för att förlänga hållbarheten.