Över hela världen växer konsumentefterfrågan på fräscha och smakrika färdigrätter, inspirerade av hemlagad mat. Kunderna blir allt kräsnare och vill ha färdiglagade rätter med hög kvalitet, tilltalande utseende och god smak.
AGA har kunskapen om de tekniker och metoder som behövs för att förbättra processeffektiviteten och på ett naturligt sätt bevara och skydda färdiglagad mat. Oavsett om det handlar om att optimera kylning och frysning eller att bevara kvaliteten med rätt förpackning.
Vi ger råd om vilken gasblandning för förpackning med modifierad atmosfär (MAP) som är mest lämpad för att förhindra försämring och bibehålla produktens kvalitet.
Vi tillhandahåller den bästa lösningen inom kryogen frysning utifrån dina behov. Den här snabbfrysningstekniken kan hjälpa dig att bibehålla kvaliteten och minska risken för kontaminering vid hantering av känsliga livsmedel som färdiglagade rätter, pizzor, panerade och friterade produkter, inbakade produkter och såser.
När du är klar med beredningen av dina färdigrätter kan vi hjälpa dig att transportera dem säkert till kundens bord. Kryogena gaser, som flytande kväve eller koldioxid, är det idealiska sättet att bibehålla kvaliteten via exakt temperaturkontroll av kylda och frusna livsmedel under transport.